Punta Skala Petrčane

Turističko naselje Punta Skala nalazi se pored Petrčana, malog ribarskog mjesta s izuzetno čistim morem, prekrasnim prirodnim plažama i dosta zelenila, idealno za ugodan obiteljski odmor. Plaža je na jednom mjesto šljunkovita, na drugom s kamenim pločama, a u maloj uvali pjeskovita – vrlo pogodna za djecu. Nekad jedna od najljepših nudističkih plaža na Jadranu i sada, među prekrasnim prirodnim stijenama daje mogućnost da pronađete svoju skrivenu uvalu za ugodno sunčanje i kupanje. Kristalno čisto more, predivan zalazak sunca, prirodne plaže, srdačni ljudi, duga tradicija u turizmu je početak Vašeg upoznavanja ljepota Dalmacije, Hrvatske, a neka započne u apartmanima Anita Punta Skala.

U mjestu Petrčane održavaju se Ribarske večere uz Dalmatinske klape, te druge ljetne “fešte” na kojima goste zabavljaju razni izvođač uz glazbu u živo, a domaćini nude svoje specijalitete i svake godine se trude pripremiti zanimljiv program.

Novo uređena riva dodatno je uljepšala mjesto, a stanovnici Petrčana i njihovi gosti dobili su lijepu i prostranu šetnicu uz more.

Anita apartmani

sastoje se od 4 zasebna apartmana